viernes, 2 de diciembre de 2011

EL FILM FLOQUET DE NEU, PRESENTAT AL ZOO

El zoològic està de celebració: el 2012 farà 120 anys que va obrir per primera vegada les portes al públic. Per aquesta raó es va dur a terme la presentació al recinte de la pel·lícula Floquet de Neu, que barreja animació amb persones reals, el passat 1 de desembre de 2011. D’aquesta manera, l'espai va començar una època de commemoracions recordant primer la seva figura més coneguda, el Floquet.

El film, l’estrena del qual està programat pel dia 23 de desembre, explica l’arribada del Floquet de Neu al zoològic. Amb la seva aparició, el petit goril·la atraurà les mirades de tots els visitants, però també generarà el rebuig dels seus companys de cel·la. Per això, l’animal albí buscarà la manera de poder ser com els altres goril·les.

Durant aquest acte no podien faltar alguns dels protagonistes com Elsa Pataki, Claudia Abate, Joan Sullà i el director Andrés G. Schaer que, juntament amb l’alcalde de Barcelona Xavier Trias i el productor i president de Filmax Julio Fernández, van dur terme una roda de premsa a les instal·lacions del zoològic i van concedir una sèrie d’entrevistes a alguns mitjans.

Foto-Call amb (d'esquerra a dreta) Claudia Abate, Elsa Pataki i Joan Sullà 


No hay comentarios: