lunes, 23 de enero de 2012

LES INSTAL·LACIONS DEL ZOO

A part dels animals , el zoo disposa de diverses instal·lacions preparades per a petits i grans. Entre elles, podem trobar la Granja, un espai on els petits podran interectuar directament amb alguns animals, entre els quals podem trobar ovelles, vaques, cabres, ponis, porcs, cavalls, ases, conills, ratolins de camp i, fins i tot, hàmsters. A més, també hi ha la casa dels titís, un espai tancat on viuen els petits micos.

Durant aquest any, s'ha inaugurat la terra dels dragons, una instal·lació on habiten els dragons de Komodo, una espècie de llangardaix que viu a unes illes de l'Indonèsia central. De la mateixa manera, el zoo disposa d'un aquarama, lloc on descansen els lleons marins. Destaquen també el terrari i l’espai dels goril·les. 

Igualment, el zoològic té una oferta àmplia de serveis per a tots els seus visitants: el Restaurant la Granja (al costat de la Granja), alguns bars distribuïts pel recinte i una botiga situada a prop de la sortida del carrer Wellington. Destaca l'escola, un indret on s’ofereix educació des dels nens més petits fins als universitaris.

La gent aprofita per consumira un dels bars que s'hi poden trobar al recinte

Per facilitar el desplaçament el recinte disposa de tres mitjans de transport: cotxes elèctris, el tren i bicicletes. 

Una família utilitza el cotxe elèctric per desplaçar-se


No hay comentarios: