domingo, 18 de diciembre de 2011

CELEBRACIÓ DE LA FESTA SOLIDÀRIA POSA'T LA GORRA!

El zoo tanca l’any 2011 amb una acció solidària: el passat 17 de desembre, el recinte va acollir la desena edició de la campanya oferta per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) Posa’t la Gorra!


Hi havia diverses taules habilitades per a les diferents activitats

Un dels objectius més importants d’aquesta campanya ha estat aconseguir recursos per tirar endavant una nova casa d’acollida on s’instalaran totes aquelles famílies desplaçades del seu país d’origen que busquen un tractament a Barcelona pel seu fill amb càncer. Aquesta casa, més coneguda com la “Casa dels Xuklis”, ha estat promocionada durant tot el dia per els voluntaris que van participar en la festa. 

D'aquesta manera, el zoo de Barcelona s'ha omplert de persones amb gorres que passejaven per les instal·lacions i participaven en les diverses activitats que s’havien creat per a la celebració d’aquell dia: tallers per pintar, per fer manualitats... Igualment, s'han habilitat dos espais on s'han ubicat dos escenaris. El més gran s'ha col·locat a la plaça Dama del Paraigua i l’altre a la zona del Mira i Toca.




 S'hi van poder observar alguns gegants que engrescaven a la gent a ballar

 Fins i tot, hi havia diversos mitjans que seguien l'acte

La programació de l'escenari principal ha estat la següent: 








12:00 h - Presentació de l’acte a càrrec de Roger de Gràcia.










12:10 h - Pep López i Sopars de duro








12:50 h - Amb el suport d'Albert Casals
13:00 h - Lectura del manifest d'AFANOC
13:10 h - Mambo Jambo i Dani Nel·lo amb Swing Maniacs




No hay comentarios: