lunes, 16 de enero de 2012

CELEBRACIÓ DELS 120 ANYS D'HISTÒRIA DEL ZOO

El zoològic de Barcelona ha preparat una sèrie d'actes per a celebrar els 120 anys d'història del recinte. Així, l'espai ha fet públic una llista amb les activitats més destacades amb qquè es podran gaudir durant el 2012.


El primer acte va tenir lloc a mitjans de gener quan es va presentar una exposició fotogràfica que mostra la història del zoo. Està desplegada en 35 plafons i es podrà observar fins a finals d’any. Igualment es pot trobar una exposició de les 106 portades de las revistes que l’espai ha entregat des de 1962 a totes aquelles persones que formen part del ZooClub, l’espai dels soci. A més, per aquest any, es vol tenir finalitzada la digitalització d’aquesta mateixa publicació.


Un altre acte important és la presentació del vídeo que també explica la història del recinte i que es podrà visualitzar, cada trenta minuts, en un espai habilitat (encara no decidit). L’últim esdeveniment destacat és la festa que s’està preparant juntament amb els organitzadors de la Festa Major de la Mercè. 

No hay comentarios: