sábado, 14 de enero de 2012

EL RECINTE AUGMENTARÀ LES SEVES DIMENSIONS

Al 2008 es va proposar la idea de dividir el zoo en dos recintes: un de marí i l’actual. Tot i això, com a conseqüència de la crisi actual, s’ha descartat aquest projecte. El recinte marí pretenia ocupar una extensió de vuit hectàrees que es situarien a la zona del Fòrum. Però Sònia Recasens, segona tinent d’alcalde, va afirmar que les instal·lacions del zoo, que es troben al parc de la Ciutadella, augmentaran. 

Ja fa temps que s'estan fent obres al zoològic però encara alguns espais necessiten una millora. Aquest és el cas del delfinari, una instal·lació petita on hi conviuen sis dofins (Anak, Blau, Tumai, Leia i Kuni) i els seus cuidadors. Amb aquest reduït espai, es fa molt difícil la celebració d’espectacles i comporta una vida precària per aquests mamífers. 

Així, la reforma que es pretén portar a terme farà que l’espai dels dofins creixi, requerint una superfície notable. El cost exacte que comportarà aquesta obra encara no se sap, encara que alguns experts mantenen que serà elevat. Això representarà un problema ja que la situació econòmica, tot i l’augment de visitants respecte el 2010, no es gaire bona.

No hay comentarios: